Genomineerd was ik voor de verkiezing “Brandevoorter van het jaar 2018”.

Het was niet mijn eerste nominatie. Misschien ook daarom is het, dat ik er enorm van onder de indruk was toen ik, samen met Mary-Ann, werd uitgeroepen tot “Brandevoorter van het Jaar”. Je verwacht het niet.

Het is nogal wat vind ik. Een wijk waar zoveel leuke en mooie initiatieven worden ontplooid met zoveel vrijwilligers. En uitgerekend ik mag de titel dragen. Pffttt….. Maar waardering krijgen van anderen is natuurlijk prachtig, een steuntje in de rug, jezelf realiserend dat mensen je inspanningen opmerken. En dat is fijn.

Op de oorkonde die ik mocht ontvangen staan een aantal redenen vermeld. Één daarvan zijn mijn werkzaamheden en inspanningen voor het Winkelcentrum. Een centrum dat ik als ondernemer maar ook als inwoner zeer belangrijk vind. Belangrijk voor de sociale cohesie in de wijk, voor de verbinding tussen mensen. Lokale winkels geven een boost aan de lokale omgeving. Een goed functionerend en goed geoutilleerd winkelcentrum is van belang voor iedereen. Zelfs voor de waarde van uw huis.

Naast mijn drukke bestaan als zelfstandig ondernemer en het ontplooien van allerlei activiteiten, is het runnen van de Winkeliers Vereniging ook wel eens een beetje veel van het goede. Toegegeven. Maar mijn vader en moeder leerden mij dat met ‘hard werken en bescheiden blijven’ niks mis is. Dus met dit steuntje in de rug gaan we er met hulp van de inwoners van deze prachtige wijk iets moois van maken.

Ik bedank de organisatie voor deze mooie titel, het prachtige beeldje, en de cheque t.w.v. € 500,- die ik mag besteden aan vrijwilligerswerk in Brandevoort. Ik heb besloten dat dit bedrag naar de Scouting in Brandevoort gaat. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En daar moeten we zuinig op zijn.

Liefs

Jet

Brandevoorter 2009 Adriaan Joosten

Brandevoorter 2010 Jet de Laat

Brandevoorter 2011 Jan Roefs

Brandevoorter 2012 Familie Robben

Brandevoorter 2013 Louis Vrolings

Brandevoorter 2014 Ankie Puts

Brandevoorter 2015 Giel Pollemans

Brandevoorter 2016 Herbert von Reth

Brandevoorter 2017 Lara Tamarinof

Brandevoorter 2018 Mary-Ann en Jet

Brandevoorter 2019 Henk Noort