BRANDEVOORTER 2017

Wat een verrassing dat ik op de nieuwjaarsborrel 2018 werd uitgeroepen tot Brandevoorter van het jaar 2017! Ik vind het werkelijk een hele eer en ontzettend fijn dat men waardeert wat ik doe voor de wijk. Ik ben er zelf iedere dag mee bezig en dat vind ik ook vanzelfsprekend. De woorden van de commissie deden mij goed en geven mij de motivatie om door te gaan met het verduurzamen van onze wijk en onze stad. Soms denk ik ook wel eens: "Wat maakt dat kleine beetje wat ik doe nou uit?". Maar toch, als je ziet wat we samen kunnen bereiken, dan is dat stiekem veel meer dan ik ooit had kunnen hopen! En ook de reacties van de mensen op Facebook zijn hartverwarmend. Ik ben alweer bezig met nieuwe Duurzame projecten en daar ga ik mee door in 2018!

Aan de andere kant zie ik nog zoveel meer mensen die in het zonnetje gezet zouden mogen worden! Zij die achter de schermen werk verzetten, mensen die niet worden genomineerd, maar wel worden gewaardeerd. Ik zou het fijn vinden als we naast het nomineren door mensen uit de wijk ook de commissie Brandevoorter van het jaar een aantal mensen/initiatieven/organisaties mag voordragen. Is het een idee dat een aantal mensen, bijvoorbeeld, eerdere Brandevoorters van het jaar, bij toerbeurt, een keer bij elkaar komt in november om deze in kaart te brengen? Ik kan er zoveel bedenken! Gelukkig maar, want vrijwilligerswerk is belangrijk: zonder vrijwilligers ligt de wijk stil.

Gelukkig was er dit jaar ook de jeugdaanmoedigingsprijs voor Wesley Waldt en Willem van der Horst. Hoop voor de toekomst!

Hartelijk dank aan iedereen!

Lara Tamarinof

Brandevoorter 2009 Adriaan Joosten

Brandevoorter 2010 Jet de Laat

Brandevoorter 2011 Jan Roefs

Brandevoorter 2012 Familie Robben

Brandevoorter 2013 Louis Vrolings

Brandevoorter 2014 Ankie Puts

Brandevoorter 2015 Giel Pollemans

Brandevoorter 2016 Herbert von Reth

Brandevoorter 2017 Lara Tamarinof

Brandevoorter 2018 Mary-Ann en Jet

Brandevoorter 2019 Henk Noort