De jury, bestaande uit wethouder Frans Stienen, Jacqueline Klomp, die als ambtenaar gedurende de hele periode bij de ontwikkeling van Brandevoort betrokken is, Patricia van Dijk, wijkbrigadier, Ingrid Tielemans, bestuurslid van de Stichting Sociaal Cultureel Centrum Brandevoort en Jan Drouen, voorzitter van de Stichting Sociaal Cultureel Centrum Brandevoort, is onder leiding van wethouder Stienen tot de volgende uitslag gekomen:

De vier genomineerden, die een persoonlijk geschenk krijgen zijn:

Peter Faber,

Doreen de Hoon,

Herbert von Reth,

Apotheker Eekhof. 

De bedragen van € 500,00 (ter beschikking te stellen aan een groepering in de wijk) mogen verdeeld worden door Henny Martens en Yvonne Cremers. 

Dit betekent, dat Jet de Laat de Brandevoorter 2010 is geworden. Naast de € 1000,00 die Jet beschikbaar mag stellen aan één of meerdere groeperingen binnen de wijk en de persoonlijke prijs, krijgt zij ook het beeldje, dat bij deze uitverkiezing hoort en dat de zich uitbreidende wijk voorstelt.

Jet de Laat zet zich al vele jaren in voor Brandevoort. Zij is in eerste instantie begonnen bij de wijkraad. Later heeft zij vanuit de wijkraad het idee “Dickensnight” gestalte gegeven en laten uitgroeien tot een A – evenement. Jet is gedreven in haar doen en laten voor Brandevoort. 

U kunt de toespraak van Jan Drouen hier nalezen.

 Toespraak 9 januari 2011

Brandevoorter 2009 Adriaan Joosten

Brandevoorter 2010 Jet de Laat

Brandevoorter 2011 Jan Roefs

Brandevoorter 2012 Familie Robben

Brandevoorter 2013 Louis Vrolings

Brandevoorter 2014 Ankie Puts

Brandevoorter 2015 Giel Pollemans

Brandevoorter 2016 Herbert von Reth

Brandevoorter 2017 Lara Tamarinof

Brandevoorter 2018 Mary-Ann en Jet

Brandevoorter 2019 Henk Noort