Al sinds 2009 wordt jaarlijks de verkiezing van De Brandevoorter georganiseerd. Ook dit jaar zal weer iemand deze prestigieuze prijs in de wacht slepen!

Wie doet al jaren veel en vrijwillig voor de wijk. Wie is HET visitekaartje voor Brandevoort. Wie verdient het om voor zijn/haar (vaak jarenlange) inzet eens goed in het zonnetje te worden gezet. Nomineer nu degene waarvan jij vindt dat hij/zij de titel Brandevoorter van het jaar 2019 verdient.

In januari 2020 is weer de traditionele nieuwjaarsreceptie van wijkhuis 't BrandPunt en wijkraad Brandevoort. Tijdens deze receptie maakt de jury bekend wie is uitgeroepen tot de Brandevoorter 2019. Ook wordt dan bekend wie de groepering van het jaar is geworden. De winnaar krijgt, naast een persoonlijk geschenk, het bijbehorende beeld van kunstenaar Harry Scheepers uitgereikt. Bovendien mag de winnaar €500 verdelen aan vrijwilligersorganisaties in de wijk. De nummers 2 en 3 ontvangen €250 te besteden aan een groepering in de wijk. De winnende groepering ontvangt €250.

Aanmelden van kandidaten voor deze prijs kan tot 15 december 2019 via het nominatieformulier 2019. Let op; niet het aantal stemmen geldt, maar de motivatie waarom nu juist die persoon of die groepering deze titel verdient. Een deskundige jury zal uit de inzendingen een keuze maken. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt dan bekend gemaakt wie de Brandevoorter is geworden.

Dus meld kandidaten snel aan via het nominatieformulier 2019

Brandevoorter 2019 Henk Noort