BRANDEVOORTER 2014

Als ik niet toevallig achter de bar in ’t BrandPunt had gestaan toen de commissie die de Brandevoorter kiest vergaderde, had ik pas rond kerst geweten dat ik een van de genomineerden was. 

Ingrid Tielemans vertelde mij dat ik op de site van de Brandevoorter kon lezen wie er genomineerd waren.  Heb toen even gespiekt en zag tot mijn stomme verbazing dat ik zelf tussen illustere namen stond.  

Ook op zondag 4 januari ging ik naar ’t BrandPunt in de volle overtuiging dat ik het in ieder geval niet zou worden.  

Maar dat liep anders. Ik werd het wel. Hartelijk dank aan diegene, of misschien wel meerdere personen, die aan mij gedacht hebben en dank je wel aan de commissie om mijn inzet op deze manier te waarderen.

Zelfs nu ,als ik dit stukje aan het schrijven ben, kan ik het nog eigenlijk niet geloven. De verrassing is nog steeds erg groot.

Op facebook ben ik uit alle windstreken gefeliciteerd en het is super leuk om te lezen dat je werk volop gewaardeerd wordt.

Maar zoals met alles doe je natuurlijk niets alleen. Alhoewel ik ze niet bedankt heb  tijdens mijn korte speech  tijdens de uitreiking, zijn Theo en de kinderen, Brit en Jurrit,  natuurlijk degene die het meeste bijdragen aan deze titel. Want zonder steun van je familie kun je niet zoveel tijd in vrijwilligerswerk steken. In ieder geval niet zonder problemen J

En dan al die mensen waarmee ik samen organiseer. Dat zijn er ontzettend veel want zonder al de medewerking krijg je niets van de grond. Ik zal geen namen noemen want ik ben bang dat ik iemand vergeet en dat zou ik erg vervelend vinden.

Brandevoorter van het jaar 2014 zo ga ik de geschiedenis in van deze wijk. Ik hoop, en ga er mijn uiterste best voor doen, om nog lang in de wijk actief te mogen zijn en nog veel, heel veel leuke evenementen  te kunnen bedenken en  organiseren.

Wil jij ook mee helpen om onze wijk nog bruisender te maken. Laat het even weten. Geweldig als je mee doet!

Lieve groet

Ankie